Trainingen

Tennisschool Kramer Schuijt

De trainingen bij Tennisschool Kramer Schuijt worden verzorgd door: Bastiaan Kramer, Marloes Schuijt, Leon Wakker, Frank Boswijk en Natalja Krekelberg.

Tenniskids Rood, Oranje en Groen

Tennisschool Kramer Schuijt

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor de kinderen die op de basisschool zitten. In dit programma leert het kind op een speelse manier met het tennisspel om te gaan. De bewegingsvaardigheden van het kind staan centraal. Een aangepast (kleiner) speelveld en zachtere ballen stimuleren de ontwikkeling van uw kind. Als je klaar bent voor een groter veld, dan schuif je door naar een hogere groep/kleur.

Vooral voor jongere kinderen is het belangrijk om een goede coördinatie op te bouwen, zodat ze alle complexe tennisbewegingen goed uit kunnen voeren. Hoe beter de coördinatie is, hoe gemakkelijker je een nieuwe techniek aanleert. Deze grove en fijne motoriek is het makkelijkst aan te leren op jonge leeftijd en zal door leuke, functionele opdrachten veel aan bod komen.

Jeugdtennis Junioren

Tennisschool Kramer Schuijt

In deze categorie zal er steeds meer op het persoonlijke speltype van de leerling worden getraind. Dit houdt in, dat er naar de eigenschappen van het kind wordt gekeken: waar voel jij je lekker op de baan, wat zijn je fysieke eigenschappen en je talenten en hoe kunnen we deze het beste benutten. Er zal veel getraind worden vanuit wedstrijdsituaties, waardoor het kind steeds meer mentale begeleiding krijgt. Hoe ouder de spelers worden, des te meer aandacht er besteed gaat worden aan kracht en uithoudingsvermogen.

Trainingen Volwassenen

Tennisschool Kramer Schuijt

Senioren training is voor alle leerlingen vanaf 18 jaar. Bij het indelen van de lesgroepen houden we rekening met de speelsterkte en leeftijd. In de trainingen komen zowel; technische, tactische en conditionele aspecten aan bod. Dit gebeurt zowel vanuit; het aanspelen van de bal door de trainer, de rally (samen overspelen), punten en/of wedstrijd tegen elkaar spelen. Daarnaast worden er bij de volwassenen ook spellen gespeeld, met een leuke opdracht die goed is voor de ontwikkeling van de leerling, maar ook zeker belangrijk is voor het sociale aspect. Door mee te doen aan de trainingen, leer je veel mensen van de club kennen en maak je nieuwe vrienden om naast de training samen mee te tennissen en of competitie/toernooien mee te spelen.

Prive Training

Tennisschool Kramer Schuijt

Trainers

Tennisschool Kramer Schuijt